Nya Sydhovens gård

Fotografering på Sydhovens gård idag, vilket inkluderade att trampa ner lite rosor (jag är inte säker på att de är rosor, men jag kan inte komma på något annat de kan vara heh)
 
Avgudar den nya paddocken gården fått
 
Jag ska försöka räkna lite fysikuppgifter idag, hoppas ni har en bra söndagseftermiddag.Uppdatering

Hej! Ska bara säga att jag lever än, har bara varit så trött efter skolan att jag somnat så fort jag kommit hem den senaste veckan, så jag har inte loggat in för att blogga något sedan sist. Jag tror inte att jag kommer skriva någon utvärdering av Sydhovens gård heller, så nu vet ni.
 
Vad tycker ni om den nya hästrasen som kommit till spelet? Har ni köpt någon av dem än?
 
 
KramHej på er

Hej allihop.
 
Jag har bestämt mig för att tycka om uppdateringen som gjordes av Sydhovens gård. 
 
- och jag hade nog tyckt om gården, egentligen, om inte jag bar på vetskapen om hur den såg ut innan, om ni förstår vad jag menar? För gårdens nya utseende är fint verkligen, men den ser inte ut som den gjorde förut. Skillnaderna är större än likheterna, liksom. 
Med en uppdatering av ett ställe som finns i spelet sedan innan skulle jag föredra att stället känns som samma ställe efter uppdateringen som innan, som med uppdateringen som gjordes av Firgrovebyn, och Valedalebyn en gång i tiden. 
Jag har lite konstruktiv kritik att ge, om jag bortser från att Sydhovens gård inte känns som Sydhovens gård,men jag vet inte hur intresserade ni är av att jag skriver ner dem? Jag tänker att jag på snällaste och konstruktivaste sätt ska ge de som jobbar med spelet min konstruktiva kritik senare när jag bekantat mig mer med nya Sydhovens gård, men jag kan ju skriva ett blogginlägg också.
 
Vad jag vill ha sagt är hur som helst att jag verkligen vill tycka om den nya gården för att jag tycker om spelet och ju vill tycka om spelet i framtiden också, men att jag är lite besviken på specifikt uppdateringen som gjordes av Sydhovens gård med hur gården såg ut innan i tankarna. Jag vet inte hur jag annars ska förklara mina känslor om saken x)
Jag hoppas att ni förstår vad jag försöker säga :)
 
Gammalt foto på mig och Wolfrunner
 
Skolan har börjat (idag), vilket kommer innebära mindre tid över till bloggen. Jag ska skriva gymnasiearbete i år och jag är verkligen skräckslagen vid tanken på hur mycket som kan gå åt skogen och så. Jag vill att ni ska veta att jag återigen inte kommer ha tid att skriva mer än någon gång i veckan.
 
Ser fram emot en ny hästras till spelet också! Mer om nya hästen en annan gång :)
 
KramEtt förlåt

Hej på er.
 
Jag vill bara säga förlåt så hemskt mycket för vad jag skrev tidigare idag.
Självklart är det under inga omständigheter acceptabelt att säga att jag hatar något, speciellt inte något som någon annan har arbetat på. Om någon skulle säga så till mig hade jag blivit helt nedslagen och så måste jag tänka om spelets innehåll också.
Kan knappt förstå själv att jag verkligen skrev som jag gjorde om dagens onsdagsuppdatering. Någon har arbetat hårt för att skapa något åt mig som spelare och då är det minsta jag kan göra att vara tacksam. Konstruktiv kritik är nyckeln, inte hårda ord. Förlåt så mycket, jag vet inte vad som kom över mig.
 
Kan hända att jag känner annorlunda vad gäller förändringarna som gjorts med Sydhovens gård senare. Hur som helst hatar jag självklart inte förändringarna eller grafiken eller något utav det innehåll vi får till spelet. Jag vet inte varför jag valde så starka ord för att uttrycka mitt missnöje, såhär i efterhand förstår jag inte vad jag tänkte överhuvudtaget. Helt oförståeligt. Att uttrycka mig så starkt var inte meningen.
 
Jag tar ett litet avbrott med bloggen för att samla tankarna. Tack för mig.
Kram.
 Första tankar om onsdagsuppdateringen

Jag har inte loggat in i spelet än, men jag måste få undra lite... "i år satsar vi stort på att förbättra äldre områden" med en rubrik som handlar om,,, Sydhovens halvö,,, liksom, vad i hela friden. Sydhoven är liksom inget gammalt område, inte i jämförelse med Gyllenåsarnas dal eller gud förbjude spelets första område någonsin som fortfarande har ställen som ser ut att vara ungefär lika gamla som spelet Höstryttaren.
 
De har tydligen planer på gång vad gäller de förfallna husen på halvön och även nu känner jag stor förvirring. Förfallna hus? Vardå någonstans?
 
Måste undersökas.