Onsdag??

Hej på er <3
 
Jag förstod inte att det är onsdag idag förrän nu haha. Hur det är möjligt är verkligen frågan, för jag har ju liksom varit inloggad åtminstone några timmar för att göra ryktesuppdrag och leta julönskningar idag, men tydligen utan att en enda gång ställa mig själv frågan "hmm, är det inte onsdag idag?". Inte ens nyårsfirandet som dykt upp som över en natt i spelet (det kändes så haha) fick mig att undra, utan jag bara "åh, vad fint de har gjort det" och fortsatte leta julönskningar som ingenting. Hur?!
 
Men i alla fall: De har gjort ett fint litet område för att fira in det nya året, med ett område för att skjuta upp raketer en bit bort, och så har vi fått en ny nyårsklänning ^^ Kul att vi börjat få klänningar utan ärmar, även om det kanske blir lite kallt just i vintertid haha.
 
Julselfie?
 
Jag hinner inte skriva något mer idag, men jag har lite inlägg planerade för de kommande dagarna, så ni får ha det bra sålänge c:God jul

Vill passa på att säga god jul även om julafton var igår ^^ Hoppas ni hade en bra julafton och att ni haft en bra dag idag också.
 
Såg till min förtjusning att alla Jorvikbor har tomteluva på sig idag när jag var i Dundull och Firgrove för att göra dagliga uppdrag. Även Dellingr har fått en tomteluva, tycker att det var lite gulligt haha.
Söt han är i tomteluva. Meanwhile står Elise bredvid och ser ut som ett vitt spöke i ansiktet.Vintrig redigering

Jag längtade efter snö i spelet idag så jag gjorde en liten redigering! Har sett så många vintriga edits på instagram på senaste tiden, så mysigt.
Inte det snyggaste jag gjort haha. Finaste Duskfall i full fart mot Dundull ^^Skogskär

Jag har gått och blivit kär i Mistfalls skog? Och Firgroves skog, förstås, men den tjocka dimman i Mistfall ger mig en känsla av att vara i en sagoskog medan Firgrove inte känns som att det är färdigt än. 
 
Ett skogstroll på turMina hästar

"Thor" - Thunderking
Jorvikiskt halvblod
 
Firecrown
Jorvikisk ponny
 
Pumpkinpie
Jorvikisk ponny
 
Northwind
Norsk fjordhäst
 
Duskfall
Connemaraponny
 
Saknar bilder:
Wolfhunter
 
Uppdaterat 20:e december 2018