Jag drar till Norge

Idag packar jag och drar iväg över riksgränsen till Norge. Jag har inte hunnit skriva tidsinställda tyvärr, för de senaste dagarna har jag haft så fullt upp att inget skrivande blivit av.
 
Men hur som helst, vi ses om två veckor :) Gårdagen

Jag älskar att ta en titt på bloggens statistik efter onsdagsuppdateringar. Antal besökare är mycket högre under onsdagar än någon annan dag x) Jag har ingen aning om vad jag ska tänka om det, egentligen, men jag har valt att vara glad att ni är intresserade av vad jag har att säga om onsdagsuppdateringarna.
Vad gäller innehållet av gårdagens uppdatering har jag inte så mycket att säga, så därför skrev jag inget igår.
Inte för att jag har så mycket att säga idag.
 
Nu när vi ändå är igång (angående antalet besökare), så har jag undrat något ett tag nu. Brukar spelteamet kolla in våra bloggar? Jag har för mig att de brukade göra det förr i tiden, men då var antalet bloggar om spelet även betydligt högre, så jag undrar om de fortfarande bryr sig om vi bloggare eller om vi är lika osynliga som jag misstänker att vi är.
Troligen det sistnämnda, men jag kan omöjligt veta säkert och frågan är om jag vill veta. Jag tycker lite om känslan av att vara osynlig.Jag lever

Jag hatar att skriva meningslösa inlägg som inte handlar om Jorvik, men sedan jag skapade den här bloggen för några dagar sedan har tystnaden lagt sig som ett täcke här x) Förklaringen till att bloggen stått stilla är att jag haft lite annat för mig. Jag har jobbat en del på vår gård (jag bor på landet) och så har jag varit på en del utflykter eftersom att sommarvädret hållit i sig.
Nu när vädret är så fint har jag ingen lust att sitta inne för att spela och blogga, vilket ni nog förstår ändå. De bloggar jag brukar kika in på då och då står också lite tomma för tillfället, så jag är nog inte den enda som har annat för mig under sommaren.
 
Jag ska försöka skriva lite tidsinställda (har ju lovat några specifika inlägg som jag ska skriva) för senare i sommar när jag är i Norge två veckor, men i övrigt kommer det nog vara liiite tomt här tills vidare. Vill ni nå mig är det lugnt att skicka bud med Jorviks opålitliga postväsen eller skrika på mig här, jag är inne och kollar läget då och då.
 
Jag var inloggad och red ett välbehövligt ridpass med Nightborn häromdagen, han har fått knoppad man och ser nu ut som en ordentlig dressyrpålle.
 Mina hästar: Fenrir

Bild kommer snart.
 
Namn: Wolfhunter
Smeknamn: Fenrir
Om namnet: Wolfhunter går också under namnet Fenrir efter Fenrisulven, vilket är namnet på en varg i nordisk mytologi, son till Loke och jättinnan Angerboda. Namnet i spelet, Wolfhunter, är inspirererat av en annan av mina hästar, Wolfrunner.
 
Kännetecken:
Färg och tecken: Silverblack, bläs i ansiktet och fyra vita halvstrumpor
Lynne: Framåt, något otålig, tycker om vatten
 
Om hästen:
Fenrir är en framåt och livlig häst med ett något otåligt sätt. Han är en sån häst som går fortare och fortare med mindre du har hans uppmärksamhet och som kan börja rusa när han styrs upp mot ett hinder. Som ryttare får du vara noga med att hålla honom i styr. Han är snäll att hantera från marken, till och med nybörjare i stallet klarar av honom, men i sadeln är han något svårriden och behöver en van ryttare.
Tankarna som verkar gå genom hans huvud jämt är nog "fortare fortare" och han älskar att sträcka ut i full galopp över åkrar och fält. Inte svår att stanna eller sakta ner, men han lyssnar inte på om någon börjar dra hårt i tyglarna.
Fenrir tycker mycket om vatten också.Fenrir i språng

Fenrir i språng
 
Jag har inte nått uppdragen då jag får hjälpa till på Vingården än, så det läcker vatten över vindruvsåkrarna hejvilt. Fenrir är min nya häst, som jag gått och suktat efter sedan urminnes tider, minst! Han är himla snygg, tycker jag ;)