Mitt redigeringsarkiv

Gallopher Thompsons häst
 
Ryttare i natten
 
Elise
 
Ofärdiga teckningarOm mig

Elise Stormwright
 
Om mig:
Jag är en sjutton år gammal plugghäst som tyckt om Jorvik sedan jag var liten. Utav de spel jag äger är Vinterryttaren det spel jag tycker om mest.
 
Jag har bloggat sedan sent i mars för ett och ett halvt år sedan, även om jag gjorde ett eller två försök att blogga för ännu längre sedan. Varför jag alltid varit angelägen om att blogga har jag inget svar på, men jag tycker om att skriva och jag tycker om att fotografera i spelet, så bloggandet fungerar fint för mig. Bloggen är menad att vara en trygg vrå för att skriva ner mina tankar om spelet.
 
Jag är mycket intresserad av naturen och går naturvetenskap på gymnasiet. Vad jag vill göra efteråt har jag ingen aning om x) Jag är även lite smått besatt av årstider, i synnerhet höst och vinter, något som jag tror märks av på bloggen också. 
Förutom det är jag ett stort fan av Marvel, har sakta börjat läsa Harry Potter och är antingen en Ravenclaw eller en Slytherin. Jag finns förresten också på Mugglarportalen som Vargrävling. När jag inte spelar, bloggar, pluggar inför prov eller skriver uppsatser och annat skolrelaterat, lyssnar jag på musik och ritar. 
 
Ig: ssostormwright