Hallå ^^

Hallå ^^
 
På måndag fyller jag arton år c: Hur sjukt är inte det?
 
Det har inte lugnat ner sig för mig i skolan nu egentligen, men med några i min klass som blivit sjukskrivna och några som till och med lämnat, har våra lärare börjat inse att åh, det vore nog bra om vi pratade med varandra så att vi inte av "misstag" gör planeringar som inte tar hänsyn till att det sammanlagt blir sju uppgifter/prov per vecka, typ. Jag har gråtit mycket, och arbetsbelastningen är fortfarande mycket högre än vad som är ok, men vi jobbar tillsammans som klass för att bli lyssnade på nu.
 
Vad bloggen angår så har jag tänkt börja skriva igen litegrann ^^
 
Jag avgudar Firgrovebyns nya look - byggnaderna fick ju en uppdatering förra året och med nya omgivningar har det blivit såååå vackert. Var är ert nya favoritställe sedan uppdateringen?
 
Ha det bra <3
KramThunderking

Elises häst Thunderking
 
Hej c: Visst är han fin?Goldblaze 2.0

 
Imorgon är en stor dag så jag grävde lite i bloggens arkiv och hittade två foton som jag tycker om på Goldblaze. Det blev en liten edit som ni ser. Sedan uppdatering 1.5 av honom har han stått i ett bortglömt hörn av stallet, men det vi fått se av 2.0 hittills tycker jag ser bra ut. Jag längtar så efter att få se honom med egna ögon, är så förväntansfull c:
 
Hejdå så länge ^^