Övergiven gård

Jag fick inspiration till ett ställe i spelet. Inte för att spelet saknar övergivna gårdar, men jag blev så inspirerad av Sydhovens gård c: Tror ni att jag kommer kunna få jobb hos sso i framtiden? lolJorviks modevecka

Massor av saker händer i Jorvik City den kommande veckan, och dessutom kom denna veckas uppdatering med två nya funktioner, nya kläder och utrustning samt en ny frisyr att välja på.
 
Nu är modeveckan på Jorvik tillbaks i gallerian, med nya uppdrag. Jag älskar hur de valt att göra modeveckan i år; som att det går att småprata med några av Jorviks karaktärer och vara med på uppträdanden själv, varje dag med något nytt att klä upp sig till. Under årets modevecka är uppmärksamheten riktad mot vår karaktär vilket verkligen märks att de har lagt ner tid och omtanke på.
 
Några av de klädesplagg som går att köpa i gallerian. Som ni ser tog jag tillfället i akt och bytte ut min frisyr också. Jag älskar hur håret ramar in ansiktet (men glömde ta av mig hjälmen, ni får stå ut med den.)
 
Ny funktion
Nu, äntligen, kan vi byta till en ny frisyr och ändå ha kvar den gamla - som jag längtat efter en sån funktion c: Ett frisyrbyte kommer från och med nu inte behöva kännas så riskfyllt med tanke på hur annorlunda håret kan se ut med hjälm på, nu kan vi välja och vraka mellan de frisyrer vi köpt när vi vill. Jag tänker skaffa en hög med blonda frisyrer, så kan min karaktär välja om hon vill ha håret i en hästsvans eller inte :D Hoppas vi får något liknande till våra kära pållar också en dag. 
 
Flera busshållplatser
Det känns som att de insett hur stort Jorvik är och hur frustrerande det kan vara att ha bråttom någonstans tvärs över kartans område. Bussar till Jorvik City går nu från ett flertal busshållplatser på Jorvik!
 
Själv tycker jag att denna veckas onsdagsuppdatering var bra, vad tycker ni?Hej

Jag trodde att det var tisdag idag fram tills nu, så jag läste först spelnyheterna i stor förvirring innan jag kom ihåg att det är onsdag idag och att det förstås är anledningen till att vi fått en uppdatering nu haha
 
Men vilken bra uppdatering, tycker jag c: Ska försöka hinna med att skriva lite om den senare i veckan, jag har nämligen inte tid nu eftersom att jag har en fysiklektion som börjar om en kvart.
 
 
Mina tidsinställda hade något kul för sig häromdagen också, så ni fick två fotoinlägg på en gång hahah. Jag hade tidsinställt dem för att det inte skulle bli en massa foton på en och samma gång, och så blev det ju tvärtom istället. Så kan det gå, hoppas inte det gjorde något xD
 
KramIsse

Isse på det övergivna Gamla Stormgården
 
Höst är så myyyyysiiiiiiiiiiiiiiiiigtPixelspöke

Jag pysslade med lite pixel art igår och resultatet blev ett litet spöke med hatt haha

Tycker spöket påminner lite om Jorviks halloweenspöken, förutom att några av dem isåfall gnagar på morötter istället.
 
Något jag inte kan sluta tänka på är den kommande onsdagsuppdateringen. Inte bara verkar vi få uppdrag på Sydhoven, men det regnar också? Tänk om vi får väder till spelet en dag? Håller tummarna för det ;)
 
Hur som helst är jag fortfarande orkeslös efter förkylningen så jag vet inte hur mycket jag kommer blogga de kommande två veckorna, men jag försöker. Jag är inte så intresserad av onsdagsuppdateringar längre, och jag vet inte vad jag annars ska blogga om när jag inte har tid att göra och skriva om uppdrag heller. När jag loggar in i spelet nu för tiden har jag siktet inställt på leka lite med fotofunktionen och inte mycket annat, vilket är lite tråkigt. Jag får hitta på något :)
 
Men jag är hur hypad som helst inför höst och halloween! Ser fram emot att förhoppningsvis återse Galloper Thompson under halloween i år, saknade honom förra året. 
 
Fotografering i spelet är vad min ork räcker till nu för tiden.
 
Lite flummigt inlägg idag, men som sagt är jag lite trött också.
Kram